top of page

Nábory začátečníků do Krav Maga od ledna 2024

Aktualizováno: 7. 11. 2023

V lednu u nás proběhnou nábory začátečníků do lekcí dospělých. Zkus sebeobranu Krav Maga – začneš se hýbat a žít zdravěji, poznáš super partu nových lidí a naučíš se bránit!



Láká tě sebeobrana nebo bojové sporty? Chceš se začít hýbat, žít zdravěji a zbavit se cukroví a bramborového salátu co se ti přes Vánoce dostali nebezpečně pod kůži? Nebo jen potřebuješ v životě konečně nějakou změnu? Wohoo, pak jsi tady správně!


Co ti Krav Maga může dát?

  • Změnu životního stylu – začneš se hýbat a žít zdravěji

  • Nové pohybové vzory – naučíš se vnímat své tělo jinak a budeš překvapený co vše dokážeš!

  • Super partu nových lidí

  • Schopnost efektivně bránit sebe a své blízké


Nábory nových členů budou probíhat plynule od 8. ledna 2024 a dál! Náborové lekce pro úplné nováčky budou probíhat vždy v pondělí a středu, od 16:25 do 17:40. Přijď se podívat na kterýkoliv trénink - první lekce je vždy zdarma! Je na tobě, jestli budeš cvičit hned na úvodní lekci anebo se jen dojdeš mrknout – vždy tě rádi uvidíme. Není potřeba mít žádné předchozí zkušenosti s bojovými sporty. Na našich lekcích se naučíš vše, co k osobní bezpečnosti potřebuješ. Od základů bezpečného chování, přes bojové dovednosti, až po techniky Krav Maga samotné.


Co dělat, pokud chceš začít?

  1. Registruj se v našem rezervačním systému a rezervuj si místo na některé z lekcí pro nováčky v pondělí nebo středu od 8. ledna 2024 a dále. Začátečnické lekce od úplných základů budou probíhat vždy v pondělí a středu, od 16:25 do 17:40.

  2. Pokud máš zájem o první lekci zdarma, tak při registraci na lekci zvol možnost Zaplatit na místě.

  3. Sleduj náš web, Instagram, Facebook a email, který použiješ při registraci do rezervačního systému - budeme pouštět do světa nové informace k organizaci náborů nebo výbavě na lekcích.

  4. A pak už jen přijď na lekci na kterou si na leden rezervuješ místo :)

  5. Pokud by ses rozhodl/a nepřijít, stornuj v rezervačním systému svoji registraci, ať můžeme místo na lekci nabídnout dalším!



Něco ti není jasné? Napiš nebo zavolej rovnou trenérovi!

1 421 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page