top of page
Obrázek autoraKryštof Kubinec

Od září spouštíme lekce grapplingu a MMA pro začátečníky

Každý, kdo u nás byl na aspoň jednom tréninku ví, jak velký klademe v KMG důraz na bojové dovednosti našich studentů. Co si pod tím představit? Komplexní bojovou přípravu, která čerpá z různých bojových sportů a stylů.



Každý, kdo u nás byl na aspoň jednom tréninku ví, jak velký klademe v KMG důraz na bojové dovednosti našich studentů. Co si pod tím představit? Komplexní bojovou přípravu, která čerpá z různých bojových sportů a stylů. Koneckonců, když Imi Krav Magu zakládal, ve velkém čerpal z boxu, wrestlingu nebo juda. Samozřejmě - Krav Maga není bojový sport. Neřídíme se pravidly, pracujeme s taktickým chováním, prevencí a řešíme hrozby i útok se zbraní. Nicméně prakticky každá obranná akce, se kterou se v Krav Maze setkáš, pracuje s nějakým úderem, kopem, kontrolou nebo pohybovým vzorem, které najdeš v bojových sportech jako je box, kickbox, grappling, wrestling nebo MMA. A nemalá část našich obran přímo spočívá v modifikovaných technikách z klasických bojových stylů. Bez toho realistická sebeobrana nejde dělat. Tečka. Kromě toho jsou bojové sporty jednoduše zábava a výzva, o kterou se nechceme ochuzovat


Rozhodli jsme se v našem novém gymu od září zavést další pravidelné lekce bojových dovedností. Kromě těch večerních a víkendových, které v rozvrhu dál zůstávají, přidáváme pravidelné ranní lekce MMA a grapplingu. Ty u nás budou vyučovat zkušení závodníci a instruktoři ze SWAG gym Brno, po kterých nové prostory přebíráme. Lekce jsou vypsány na třetí náborový týden, každé ráno v 7:00 od pondělí do čtvrtku a pokračují plynule každý týden. Mrkni na náš rozvrh od září tu. A pokud nemáš s bojovými sporty nebo sebeobranou žádné zkušenosti, tak se vůbec neboj – lekce jsou určené pro úplné začátečníky.


Co je to MMA?

MMA, neboli smíšená bojová umění jsou plnokontaktní bojový sport beze zbraní. Povoleny jsou údery, kopy, boj v postoji i na zemi, páky, škrcení a jiné submise. MMA je tak zjednodušeně řečeno kombinací thajského boxu, wrestlingu a grapplingu.


Co je to grappling?

Grappling je bojový sport, ve kterém ja vašim cílem dostat svého soupeře do situace, kdy ho svým úsilím nutíte souboj vzdát. Využívají se k tomu techniky označované jako submise Jde primárně o techniky z boje na zemi - páčení, škrcení a kontrola. Grappling je zjednodušeně řečeno MMA bez úderů a kopů.


Co ti lekce MMA a grapplingu můžou dát?

  • Základy i pokročilé dovednosti v nejpopulárnějších bojových sportech současnosti

  • Naučíš se základní grapplingové submise nebo MMA set-upy

  • Obrovský skok dopředu ve tvých sebeobranných schopnostech

  • Rozšíříš svůj repertoár bojových dovedností nejen pro sebeobranu, ale i sparring se svými parťáky!

  • Naučíš se nové pohybové vzory


Shrnující info

  • Kdy? od 16. září 2024, Po – Čt, 7:00 – 8:00

  • Kde? Krav Maga Global Gym, Dominikánské náměstí 187/5

  • Pro koho? Věk 15+, ženy i muži.

  • Za kolik? Na lekce se vztahují naše běžné permanentky nebo Multisport karty


Co dělat, pokud chceš začít?

  1. Registruj se v našem rezervačním systému a rezervuj si místo na některé z lekcí pro začátečníky od 16. září 2024 a dále.

  2. Pokud máš zájem o první lekci zdarma, tak při registraci na lekci zvol možnost Zaplatit na místě.

  3. Sleduj náš web, Instagram, Facebook a email, který použiješ při registraci do rezervačního systému - budeme pouštět do světa nové informace k organizaci náborů nebo výbavě na lekcích.

  4. A pak už jen přijď na lekci na kterou si na září rezervuješ místo :) Gym najdeš na adrese Dominikánské náměstí 187/5 (vchod do domu vedle kavárny SKØG). Vejít se dá také přes Dům Pánů z Lipé z náměstí Svobody. Sídlíme v bývalém SWAG Brno.

  5. Pokud by ses rozhodl/a nepřijít, stornuj v rezervačním systému svoji registraci, ať můžeme místo na lekci nabídnout dalším!



Něco ti není jasné? Napiš nebo zavolej rovnou trenérovi!

142 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page