top of page
Obrázek autoraKryštof Kubinec

Sebeobrana pro děti a teenagery od září 2024 v Brně

Aktualizováno: 3. 8.

Krav Maga Brno od září 2024 otevírá nové lekce pro děti ve věku od 5 do 9 let a teenagery ve věku 10 až 14 let. Už v pondělí 9 září 2024 začínají první úvodní lekce. Kdo lekce vyučuje? Jak často budou? Na kolik vás to vyjde? Čtěte více.



Klub Krav Maga Global Brno bude od září rozšiřovat svoji členskou základnu o ty nejmenší i dospívající bojovníky. Každý den od pondělí do čtvrtku u nás budou probíhat lekce pro děti ve věku 5 – 9 let a také pro teenagery ve věku 10 – 14 let. Lekce jsou vedeny naší zkušenou instruktorkou Evou Čapovovou, mezinárodně certifikovanou instruktorkou sebeobrany dětí a mládeže v rámci organizace Krav Maga Global.


Proč by mělo vaše dítě začít s Krav Magou?

  • Naši instruktoři dětí jsou profesionálové, kteří prošli náročnou přípravou, zaměřenou na pedagogiku u dětí a dospívajících a neustále se vzdělávají.

  • Lekce dětí jsou koncipované tak, aby respektovaly aktuální fyzické a mentální nastavení studentů a dále je rozvíjely.

  • Z vašich dětí se nestanou rváči, naopak. Lekce s námi je naučí lépe zvládat emoce, respektovat druhé děti i dospělé nebo lépe zvládat stresové situace.

  • Děti se naučí vyhýbat se rizikovým situacím a pokud k nim dojde, naučí se je řešit – to vše zábavnou formou, v bezpečném a respektujícím prostředí.

  • Vaše ratolesti se vyřádí a unaví – a to se vždy hodí :)


Nábory dětí a juniorů probíhají od 9. září 2024. Lekce pro děti (5 – 9 let) budou vždy v pondělí a středu od 15:30 do 16:30 a lekce pro juniory (10 – 14 let) v úterý a čtvrtek od 15:30 do 16:30. Přijďte se podívat s dětmi nebo je vyšlete na kterýkoliv trénink - první lekce je vždy zdarma! Je na vás, jestli budete cvičit hned na úvodní lekci anebo se jen dojdete mrknout – vždy vás rádi uvidíme. Vaše děti nemusí mít žádné předchozí zkušenosti s bojovými sporty. Na našich lekcích se naučí vše, co k bezpečnosti potřebují. Učíme děti správně padat, hýbat se, zvládat emoce, stres, krizové situace, ale i komunikaci s vrstevníky a s dospělými.



Co dělat, pokud chcete své dítě přihlásit?

  1. Registrujte sebe nebo vaše dítě v našem rezervačním systému a rezervujte si místo na některé z lekcí pro děti a juniory od 9. září 2024.

  2. Pokud máte zájem o první lekci zdarma, tak při rezervaci místa na lekci zvolte možnost Zaplatit na místě.

  3. Sledujte náš web, Instagram, Facebook a email, který použijete při registraci na náborovu lekci - budeme pouštět do světa nové informace k organizaci náborů nebo výbavě na lekcích.

  4. Doražte na některou z lekcí pro děti, které startují 9. září 2024. Lekce probíhají v pondělí a ve středu, od 15:30 do 16:30 (pro děti 5 – 9 let) a ve stejný čas úterý a čtvrtek (pro juniory 10 – 14 let). Gym najdete na adrese Dominikánské náměstí 187/5 (vchod do domu vedle kavárny SKØG). Vejít se dá také přes Dům Pánů z Lipé z náměstí Svobody. Sídlíme v bývalém SWAG Brno.

  5. Pokud byste se rozhodli nepřijít, stornujte v rezervačním systému svoji rezervaci, ať můžeme místo na lekci nabídnout dalším!



Něco ti není jasné? Napiš nebo zavolej rovnou trenérovi!

1 021 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page