top of page
Obrázek autoraKryštof Kubinec

Sebeobrana pro děti od září 2023 v Brně!

Krav Maga Brno od září 2023 otevírá nové lekce pro děti ve věku od 5 do 9 let. Už v pondělí 11. září 2023 začínají první úvodní lekce. Kdo lekce vyučuje? Jak často budou? Na kolik vás to vyjde? Čtěte více.



Klub Krav Maga Global Brno bude od září rozšiřovat svoji členskou základnu o ty nejmenší bojovníky! Instruktorský tým mezi sebou totiž také přivítal nového člena – Evu Čapovovunaši novou instruktorku dětí. Evča za sebou má náročný program přípravy instruktorů dětí KIC, kterého se účastnila ve finských Helsinkách pod vedením Zeeva Cohena, světové autority v oblasti výuky sebeobrany dětí a jednoho z nejvýše postavených představitelů organizace Krav Maga Global.


Proč by mělo vaše dítě začít s Krav Magou?

  • Naši instruktoři dětí jsou profesionálové, kteří prošli náročnou přípravou, zaměřenou na pedagogiku u dětí a neustále se vzdělávají.

  • Lekce dětí jsou koncipované tak, aby respektovaly aktuální fyzické a mentální nastavení studentů a dále je rozvíjely.

  • Z vašich dětí se nestanou rváči, naopak. Lekce s námi je naučí lépe zvládat emoce, respektovat druhé děti i dospělé nebo lépe zvládat stresové situace.

  • Děti se naučí vyhýbat se rizikovým situacím a pokud k nim dojde, naučí se je řešit – to vše zábavnou formou, v bezpečném a respektujícím prostředí.

  • Vaše ratolesti se vyřádí a unaví – a to se vždy hodí :)


Nábory dětí probíhají od 11. září 2023. Lekce budou vždy v pondělí a středu od 15:20 do 16:20. Přijďte se podívat s dětmi na kterýkoliv trénink - první lekce je vždy zdarma! Je na vás, jestli necháte děti cvičit hned na úvodní lekci anebo se jen dojdete mrknout – vždy vás rádi uvidíme. Vaše děti nemusí mít žádné předchozí zkušenosti s bojovými sporty. Na našich lekcích se naučí vše, co k bezpečnosti potřebují. Učíme děti správně padat, hýbat se, zvládat emoce, stres, krizové situace, ale i komunikaci s vrstevníky a s dospělými.


Co dělat, pokud chcete své dítě přihlásit?

  1. Registrujte sebe nebo vaše dítě v našem rezervačním systému a rezervujte si místo na některé z lekcí pro děti od 11. září.

  2. Pokud máte zájem o první lekci zdarma, tak při rezervaci místa na lekci zvolte možnost Zaplatit na místě.

  3. Sledujte náš web, Instagram, Facebook a email, který použijete při registraci na náborovu lekci - budeme pouštět do světa nové informace k organizaci náborů nebo výbavě na lekcích.

  4. Doražte na některou z lekcí pro děti, které startují 11. září 2023, vždy v pondělí a ve středu, od 15:20 do 16:20.

  5. Pokud byste se rozhodli nepřijít, stornujte v rezervačním systému svoji rezervaci, ať můžeme místo na lekci nabídnout dalším!



Něco ti není jasné? Napiš nebo zavolej rovnou trenérovi!

2 263 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comentarios


bottom of page