top of page

Nábory na léto 2023 pro začátečníky stále běží!

Aktualizováno: 2. 6. 2023

Stěhujeme se! Od května najdeš Krav Magu Global Brno v nových prostorech a hlavně – přibyde velká spousta dalších lekcí. K tomu pouštíme permanentky na léto 2023 za zvýhodněné ceny!



Klub Krav Maga Global Brno najdeš od května v nových prostorech na Štefánikově 38! Kromě nových prostor naše studenty čeká ještě jedna velká změna. Lekce. Spousty lekcí. Skoro každý den! V našem novém gymu si zatrénuješ prakticky kterýkoliv den v týdnu. Přibudou hned dvě nové lekce pro nováčky v pondělí a středu. Kromě Krav Magy samotné chystáme také například ranní lekci nebo tréninky bojových dovedností!


Nábory probíhají plynule od začátku května a dál! Přijď se podívat na kterýkoliv trénink - první lekce je vždy zdarma! Je na tobě, jestli budeš cvičit hned na úvodní lekci anebo se jen dojdeš mrknout – vždy tě rádi uvidíme. Není potřeba mít žádné předchozí zkušenosti s bojovými sporty. Na našich lekcích se naučíš vše, co k osobní bezpečnosti potřebuješ. Od základů bezpečného chování, přes bojové dovednosti, až po techniky Krav Maga samotné.


Co dělat, pokud chceš začít?

  1. Registruj se v našem rezervačním systému a rezervuj si místo na některé z lekcí pro začátečníky.

  2. Pokud máš zájem o první lekci zdarma, nekupuj si permici a při registraci na lekci zvol možnost Zaplatit na místě.

  3. Sleduj náš web, Instagram, Facebook a email, který použiješ při registraci na náborovu lekci - budeme pouštět do světa nové informace k organizaci náborů nebo výbavě na lekcích.

  4. Pokud by ses rozhodl/a nepřijít, stornuj v rezervačním systému svoji registraci, ať můžeme místo na lekci nabídnout dalším!


Kromě nového gymu jsme si pro tebe jako náborový dáreček připravili taky zvýhodněné ceny permanentek na léto 2023 – ceny budou platné jen do konce června, tak se nerozhoduj moc dlouho!



Něco ti není jasné? Napiš nebo zavolej rovnou trenérovi!

3 529 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page